071 576 3559 service@freekvanos.nl
Verstopping, storing of lekkage? Bel ons op 071 576 3559 24/7 service

Installatiebedrijf Katwijk

Installatiebedrijf met de juiste kennis

Wilt u graag badkamer renovatie in Katwijk laten uitvoeren voor de badkamer van uw dromen? Dan kan Freek van Os u van dienst zijn. Wij bieden ook andere diensten aan. Zo kunnen wij een lekkage voor u repareren, het realiseren van een mechanische ventilatie of zonnepanelen op uw dak installeren. Informeer direct naar onze mogelijkheden in Katwijk. Onze ervaren vakmensen vertellen u graag meer of komen bij u langs om met u te bespreken wat uw wensen zijn. Neemt u hiervoor telefonisch contact met ons op.

Van rioolservice en dakreparatie tot storing cv ketel en badkamer renovatie in Katwijk

KatwijkU kunt in Katwijk van verschillende diensten gebruikmaken bij Freek van Os. Zo kunnen wij u helpen met:

 • Het plaatsen van energiebesparende apparaten, zoals zonnepanelen en warmteboilers
 • Het uitvoeren van dakreparatie en dakgoot vervangen
 • Een gootsteen of afvoer ontstoppen
 • Het installeren van gas- of waterleidingen
 • Cv ketel onderhoud
 • Wc verstopt
 • Het verhelpen van een cv ketel storing

Dit is maar een klein overzicht van de mogelijkheden die wij bieden. Wilt u graag meer weten? Bel ons dan vandaag nog en informeer naar onze diensten in Katwijk.

Jarenlange ervaring in de installatietechniek

Wanneer u van onze mogelijkheden in Katwijk gebruikmaakt, dan profiteert u van meer dan 35 jaar kennis en ervaring. Sinds 1976 zijn wij actief als loodgietersbedrijf en door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot installatiebedrijf met een uitbreid pakket aan werkzaamheden. Onze medewerkers kunnen u dan ook op verschillende gebieden helpen. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Kijk dan eens op onze Facebookpagina. Hier vindt u een overzicht van onze projecten, lopend en afgerond.

Wij doen meer voor onze klanten

Onze rioolservice is uniek. Wanneer uw riolering of afvoer verstopt is, dan wilt u natuurlijk dat deze zo snel mogelijk ontstopt wordt. Wij begrijpen dit bij Freek van Os. Daarom zijn wij 24 uur per dag bereikbaar in geval van nood. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u in Katwijk langs om het probleem te verhelpen. Dat noemen wij onze rioolservice. Wilt u hier ook gebruik van maken? Schakel ons dan vandaag nog in!

Waarom ons bedrijf in Katwijk inzetten?

Katwijk

 • Wij beschikken over meer dan 35 jaar kennis en ervaring
 • Onze prijzen zijn zeer scherp en bespreken we vooraf met u
 • Wij kunnen verschillende werkzaamheden uitvoeren
 • U kunt ons 24 uur per dag bereiken voor onder meer storingen en lekkages
 • Onze medewerkers zijn deskundig opgeleid om u uitstekend van dienst te kunnen zijn

Onze medewerkers zijn deskundig opgeleid om u uitstekend van dienst te kunnen zijn

Wij helpen u graag in Katwijk!

Wilt u graag meer weten over wat wij voor u kunnen doen? Of wilt u graag een afspraak maken, omdat u vocht in huis heeft? Bel dan direct naar 071-5763559. Wij staan u graag te woord. U kunt ook een mail sturen naar service@freekvanos.nl. Wij geven u dan zo spoedig mogelijk antwoord. Graag maken we vervolgens een afspraak met u in Katwijk om alles met u door te spreken.