071 576 3559 service@freekvanos.nl
Verstopping, storing of lekkage? Bel ons op 071 576 3559 24/7 service

Nieuwe CV ketel

Door de tijd heen veranderen de omstandigheden waarin u woont, een verbouwing, gezinsuitbreiding of juist kinderen die uit huis gaan. U merkt het misschien niet, maar mogelijk kunt met een veel kleinere nieuwe CV ketel af, of heeft u juist behoefte aan meer warm water.
 
Zit u in kou dan kunnen wij (indien besteld voor 17:00) binnen 24 uur een nieuwe CV ketel bij u plaatsen. Vindt u het vervelend om een vrije dag te nemen of bent u gewoonweg te druk, tegen een meerprijs kunnen wij ook op zaterdag een nieuwe ketel bij u plaatsen.
Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend een offerte te maken voor het vervangen van uw toestel dat het beste bij uw huishouden past. Firma Freek van Os heeft ervaring met het onderhoud en de installatie van de volgende merken Nefit, Valliant, Remeha, Agpo, Bosch, Intergas, Itho Daalderop.

Nefit

Sinds 1996 is Firma Freek van Os official dealer van het merk Nefit. De kwaliteit en service waar dit merk voor staat,  past bij Firma Freek van Os. Nefit bracht als eerste ter wereld de succesvolle Hoog Rendement-ketel op de markt. Daarmee begon de opmars van milieuvriendelijk en energiezuinig verwarmen. Kijkt u voor het assortiment van Nefit hier.
 

Gasned

Firma Freek van Os is een Gasned installateur. Gasned is een organisatie van meer dan 200 installatiebedrijven door heel Nederland verspreid. Wij kunnen u via deze weg een nieuwe CV ketel van ieder merk verkopen, verhuren of verleasen. Kijkt u hier voor meer informatie.

 

Meer informatie?

Verstopping, storing of lekkage?

Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.